Український форум для спілкування на важливі теми

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український форум для спілкування на важливі теми » Тестовый форум » Як обрати класний сервіс з ремонту АірПодсу?

Як обрати класний сервіс з ремонту АірПодсу?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Якими є ваші критерії вибору сервісу для ремонту AirPods в Одесі? Вам важлива швидкість ремонту, вартість послуг чи, можливо, можливість консультації з майстром перед початком робіт? Чи маєте ви побажання щодо розташування сервісного центру?

0

2

Мої AirPods почали підводити: постійно переривався звук під час розмов і прослуховування музики. Це дратувало, бо я звик до їхньої якості. Тож я почав шукати сервісний центр, де можна зробити ремонт AirPods в Одесі https://www.fm-feelmark.ua/airpods/  і знайшов Feelmark. Після звернення до них зрозумів, що це справжні професіонали. У сервісі мені пояснили можливі причини несправностей, зробили діагностику, і всього за день повернули навушники в ідеальному стані. Обслуговування було швидким і ввічливим, а ціни — цілком прийнятними. Відтепер я рекомендую Feelmark усім, хто має схожі проблеми з технікою.

0

Вы здесь » Український форум для спілкування на важливі теми » Тестовый форум » Як обрати класний сервіс з ремонту АірПодсу?